Sunday, February 28, 2010

tu esi, tu būsi

Lepojies kopā ar mani, esi mans ši vakara sapnis. Izsapņo to ar mani un redzi visu citādāk. Neko neaizmirsti, centies visu atcerēties. Viss noder, viss, ko kādreiz esi dzirdējis, noder. To visu tu kādreiz varēsi izmantot savā labā. Varēsi pārsteigt, varēsi lielīties.
Tā nu mēs abi sēžam un katrs ar sevi lielāmies. Mēs esam viens par otru labāks. Mums tas ir jāpierāda. Citiem tas jāzin. Lielība nebūt nav slikta īpaši, tas viss, vienkārši, ļauj citiem lepoties.
Un, es zinu, ka viņi visi leposies. Arī tie, kam skauž.

Sunday, February 21, 2010

50 grami Bostonas

Tātad, īss garais paskaidrojums. Pūpols, Rolands, Arčiņš jaunās maiņas uzbrucēji. Es, Skinijs, Megnis masīvie, vecie vīri, aizsargi. Skinijs pa centru, es ar Megni pa malām. Pūpolu nogāzam pamatlaikā, jāsaka gan, ka viņš jau pirms galvenā mača bija smagi strādājis, tāpēc atļāvās nedaudz paslinkot. Arčiņš tika apturēts papildlaikā, maita ar lamuvārdiem un fizisku spēku centās mūs ietekmēt, bet nu žēl, nesanāca. Un Rolands vēl bullīšos mūs gāza nost, bet mūsu pārāk labo aizardzību pievekt nav iespējams. Jauno maiņu trenējam ik pa 15 minūtēm, kādas piecas reizes. Jāsaka gan, ka jaunā maiņa baigi slinkoja, bet mēs viņus piespiedām kārtīgi atstrādāt visus treniņus. Pēc cīņas jutāmies lepni, jo sapratām, ka bijām paveikuši labu darbu. Nekādus pierādījumus pēc sevis neatstājām. Atbildīgās inspekcijas pat nenojautīs, ka tur tik smags treniņš noticis.

Un kā saka, neskati vīru pēc cepures. Ne vienmēr visiem varēs izpatikt, varbūt, labi vien ir. Katram tās prāta spējas ir tādas, kā ir. Daži ar gudrību neizceļas. Un, ja neizceļas tagad, tad, iespējams, neizcelsies nekad.
Hi, average Joe.

Saturday, February 20, 2010

4 life

Vakar mūsu pacanu koalīcijā nodibinājās jauna glābēju maiņa, kas visu vakaru centīgi atvairīja riebīgo pretinieku uzbrukumus. 3 vs 3. Vienu apturējām pamatlaikā, otrs varonīgi, ar rokām un lamuvārdiem, cīnījās papildlaikā un, pats galvenais, trešais izmisīgi centās mūs sagraut bullīšos. Bet mūs apturēt nevar, spēcīgs komandas darbs, sakārtota, kārtīga aizsardzība, uzmundrinošas sarunas un viss tiek kontrolēts.
Sīkāks apraksts gaidāms kaut kad vēlāk.

Wednesday, February 10, 2010

sarkans - pelēks - sarkans - peleks - sarkans

Tuvojas visiem tik ļoti patīkošā un jaukā Valentīna vārdadiena.       Tātad par mīlestību.
Frāzi "es tevi mīlu" cilvēki mūsdienās izmanto itin bieži, pat īsti neiedziļinoties šo vārdu jēgā un nepadomājot, ko šie vārdi patiesi sevī ietver. Protams, tas ir ļoti patīkami un jauki, ja tev tuvs cilvēks, ko tādu pasaka. Tu zini, ka esi šim cilvēkam, kas īpašs, kas vairāk par vienkāršu vienkāršumu. Cik tas gan ir jauki ^^
Šīs frāzes patieso nozīmi reiz kāds man iemācīja, tagad šo mācību es ilgi atcerēšos. Marcipāna dvēsele, ne mīlestība. Tā to varētu noformulēt.
Un tā tas arī paliek.

Tuesday, February 9, 2010

16k - 27min - 38th

Galva, viena pati, nav nemaz tik slikta lieta, bet vēl labāk, ja tā ir kopā ar smadzenēm. Īsts latvietis latvietim piedos.

Sunday, February 7, 2010

un tad viss notiks

Atgriežos vietā, kur tevi pirmoreiz satiku un iepazinu. Uzrakstu uz kartona plāksnes tavu vārdu, un rokās man ir tava fotogrāfija. Citiem saku, ja viņi tevi redz, lai pasaka tev, kur atrast mani. Daudzi nesaprot, ko es vēlos, viņi sniedz man naudu. Man nevajag naudu, es vēlos atrast tevi, jo tā manā dzīvē ir lielākā vērtība. Tāpēc arī palieku nesaprasts, bet ko gan citu man darīt.
Mani panāk likums un saka, ka šādi es rīkoties nedrīgstu un man jādodas prom. Es saku, ka nekur neiešu, pat ja lietus līs, un man būs jāgaida stundām, dienām, mēnešiem, gadiem. Jo es zinu, ka šī būs pirmā vieta, kur tu nāksi, ja tomēr pārdomāsi. Un tur es tevi arī gaidišu.
Katram šī vietas ir citur, bet visiem mums tā ir īpaša.

Monday, February 1, 2010

kas ātri sākās, tas beidzas tagad lēni

Tu nēsā dzīves ķieģeli sev līdz, bet labi apzinies, ka šis ķieģelis tev nepalīdz. Tāpēc mazās laimes pilda manu dzīvi, viss pārējais atgādina izkusušu parafīnu.